WE DO

Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaak van uw kantoor, appartementencomplex of bedrijfspand in Noord-Holland? We beschikken over twee vestigingen in Zwaag en Amsterdam en hebben diverse klanten in de rest van Nederland. U bent bij ons voor het juiste adres voor schoonmaak en schoonmaakonderhoud van kantoren, appartementencomplexen, of al uw andere bedrijfsruimten altijd op basis van een professionele werkwijze.

Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Vanuit onze kantoren in Zwaag en Amsterdam verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van bijna 500 objecten.De dagelijkse schoonmaak in Zwaag of Amsterdam professioneel laten verzorgen? Net als in de rest van Nederland verzorgen we de schoonmaak op kantoren, in kinderdagverblijven  en appartementencomplexen. Bovendien maken we schoon in zorginstellingen. We verzorgen de schoonmaak op locatie altijd in samenwerking met onze klanten. We stellen een helder schoonmaakschema op, aan de hand waarvan we de schoonmaak op kantoor, in school of in uw zorginstelling uitvoeren. Wij geven uiteraard een goed advies maar luisteren vooral naar wat wensen zijn en zullen daarop acteren.

Opleveringsschoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat  een opleveringsschoonmaak? Ook daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn. We komen eenmalig bij u langs voor een grondige schoonmaak, desgewenst kunnen we u vervolgens van dienst zijn met periodieke schoonmaak.

Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken voor schoonmaak van uw kantoor, tandartspraktijk , appartementencomplex of zorginstelling in Noord-Holland of de rest van Nederland? Neem contact met ons op.

Schoonmaak – dagelijks en periodiek

Schoonmaak van uw kantoor, school, appartementencomplex of zorginstelling. Vanuit Amsterdam en Zwaag door heel Nederland.