About

Milieu

Milieu

milieu

 

Milieuvriendelijk kantoor

Eind van 2016 verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in Amsterdam-Sloterdijk. Dit nieuwe kantoor zal milieuvriendelijk worden verbouwd. Er wordt gebruik gemaakt van hennepplaten ipv hout, LED verlichting, milieuvriendelijk verf, uitmuntende isolering en zelfvoorzienend in stroom dmv zonnepanelen op het dak.

Microvezeltechnieken

ASKO Schoonmaak en Bedrijfsdiensten probeert het milieu zoveel mogelijk te ontzien door te werken met microvezeltechnieken. Het werken met microvezel bespaart water en het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Eco label

ASKO Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten gebruikt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Al ons reguliere schoonmaakmiddelen zijn voorzien van een Europese ECO label.

Dagschoonmaak

Ondanks dat wij op verzoek van onze klanten nog veel ’s avonds schoonmaken, zijn wij  een voorstander voor het schoonmaken overdag. Dit bespaart  het gebruik van verlichting en warmte. Zeker in de wintermaanden.

Transport

Transport van schoonmaakmiddelen belast het milieu. Daarom zullen wij er voor zorgen dat de voorraad schoonmaakmiddelen bij u zodanig is uitgebalanceerd, dat er zo min mogelijk naar uw bedrijf gereden hoeft te worden voor aanvulling.

Digitaal

Onze correspondentie en facturatie gebeurt nagenoeg digitaal. Dit bespaart veel papiergebruik en dus ook bomenkap.